CV

Bjarne Gothenborg

 

Bjarne Gothenborg er uddannet købmand og har mere end 35 års erfaring inden for dansk detailhandel og har derigennem opnået en stor viden og bred baggrund, inden for de forskellige brancher og forretningsområder. På baggrund af dette, har Bjarne opbygget et større netværk til danske og internationale butiks-, convenience- og restaurantkæder (F&B – Food & Beverage).

 

Bjarne har erfaring fra begge sider af ”disken”, hvor forskellige ledelsesposter i større og mindre virksomheder, har bidraget til specifikke og stærke kompetencer inden for udvikling, rådgivning og udlejning/salg af bl.a. butiks- og shopping centre, convenience og servicekoncepter beliggende på strøg og gågader samt trafikale knudepunkter.

 

Samlet set har det givet Bjarne evnen til at have mange bolde i luften på samme tid, hvor overblik og fokusering på opgaveløsningerne hænger nøje og godt sammen, så slutresultatet for de respektive involverede parter er løst tilfredsstillende. Når der skal løses særligt krævende og svære opgaver, så besidder Bjarne også evnen til at tænke kreativt og analytisk, så der kan skabes et grundlag og fundament for gennemførelse og løsning af den specifikke opgave.

 

Nogle af de opgaver der eksempelvis er løst, er MASTERPLANER FOR FOOD MARKEDER, BUTIKS- OG SHOPPING CENTRE - udarbejdelse og gennemførelse af butikssammensætning, påvirkning og korrekt udnyttelse af gangforløb og kunde flow, optimale adgangsforhold fra gaden og eventuelle P-arealer.

 

 

 

Download CV

Ny Østergade 23

1101 København K

 

CVR nr.: 28 39 00 25

 

+45 3030 9111

info@retailadvice.dk

Services

 

Cases

 

Om Retail Advice