CV

Liza Jessen

 

Liza Jessen har mere end 30 års erfaring indenfor dansk detailhandel og tilbyder i dag sine ydelser fra eget firma Liza Jessen Retail. Liza har arbejdet med højprofilerede brands som Royal Copenhagen, Gucci og Mulberry. I perioden har Liza også arbejdet for nogle af de store danske og internationale fashion brands som IC Group (InWear Group) og Esprit de Corp.

 

Liza har arbejdet med og har ansvar for alle aspekter af detailhandel fra salg, markedsføring, indkøb, butiksåbninger, personaleledelse, uddannelse, konceptudvikling, kommerciel udvikling af shopping centre, herunder arbejdet med sortiments- og butiksmix og udvikling af logistik og infrastruktur for kunder og leverancer. Endvidere har Liza erfaring med at løse komplicerede opgaver, hvor der er mange interessenter involveret og samtidig kunne overholde tidsplaner og økonomiske rammer.

Qua sin mangeårige erfaring, har Liza udviklet et bredt kontaktnet og overblik over kæder og aktører i dansk detailhandel, både udvalgsvarehandlen og F&B.

 

Liza har eksempelvis været ansvarlig for modernisering af driftsorganisation, udvikling og opdatering af P-kælder, udvikling og implementering af kommercielt miljø.

 

Liza har bl.a. udført for LYNGBY STORCENTER - udvikling og implementering af opdatering af det kommercielle miljø, herunder også udvidelse af kundearealer, opgangene mellem P-kælder og center samt udskiftning af loft og lys i hele centret. STEEN & STRØM - modernisering af en ”blå” driftsorganisation til en mere tidsvarende måde at arbejde på SAHVA A/S - modernisering og revitalisering af en række detailforretninger med ”sygepleje” koncept til et moderne imødekommende univers, hvor ”vi finder de rigtige løsninger, når din krop har brug for hjælp”.

 

 

 

Download CV

Ny Østergade 23

1101 København K

 

CVR nr.: 28 39 00 25

 

+45 3030 9111

info@retailadvice.dk

Services

 

Cases

 

Om Retail Advice